Mercè

 

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i especialitzada en Real Estate i Dret de la moda.

Amb el desig de donat una dimensió més amplia a tot allò relacionat amb la moda i la imatge personal desd’una visió més professional i tècnica, va decidir convertir-se en Assessora professional d’imatge personal i corporativa, cursant el Máster en assessoria d’imatge i estilisme a Atelier by Andrea Vilallonga, Communication Image School. 

Al  2013 va fundar Emma Bolt, una empresa dedicada a la assessoria integral d’imatge personal i corporativa, amb una especialització en assessoria d’imatge per a núviesi protocol.

La seva dedicació especial a les núvies i al món nupcial en general,  la va portar a especialitzar-se en el 2014 como a Wedding Planner i  Organitzadora Professional  d’Esdeveniments Privats i d’Empresa, obtenint el títol del Màster  impartit per l’Escola Superior de Protocol i Relacions Institucionals de Catalunya (ESPRI).

El seu objectiu:

La convicció que la qualitat és un valor irrenunciable, fa que tingui un especial interès

en oferir sempre una atenció personalitzadai professional, amb una clara vocació d’adaptació

a les necessitats específiques de cada persona, proporcionant la resposta adequada a cada necessitat concreta, creant esdeveniments

diferents i especials  

Subscríbete a nuestra newsletter y sé la primera en conseguir la inspiración que necesitas para hacer realidad la boda y/o celebración de tus sueños.