top of page
Mercè

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i especialitzada en Real Estate i Dret de la moda.

Amb el desig de donar una dimensió més amplia a tot allò relacionat amb la moda i la imatge personal des d’una visió més professional i tècnica, vaig decidir formar-me en Assessoria professional d’imatge personal, cursant el Máster en assessoria d’imatge i estilisme a Atelier by Andrea Vilallonga, Communication Image School. 

 

Al  2013 vaig fundar Emma Bolt, una assessoria integral d’imatge personal i corporativa, amb una especialització en assessoria d’imatge per a núvies i protocol en el vestir.

La meva especial dedicació a les núvies i al món nupcial en general, em va portar a especialitzar-me en el 2014 com a Wedding Planner i  Organitzadora Professional  d’Esdeveniments Privats i d’Empresa, obtenint el títol del Màster  impartit per l’Escola Superior de Protocol i Relacions Institucionals de Catalunya (ESPRI).

Això em va permetre al 2016 fundar Emma Bolt-Events Especials una empresa amb un servei integral dedicada a la organització i planificació de casaments i celebracions.

                                             El meu objectiu:

La convicció que la qualitat i la personalització  és un valor irrenunciable, fa que tingui un especial interès en oferir sempre una atenció directa i personalitzada, entenent i adaptant-me a les necessitats específiques de cada persona, proporcionant la solució més adient a cada necessitat concreta, amb el desig de crear esdeveniments diferents, únics  i especials . 

bottom of page